top of page
Home: Welkom

Welkom beej Stichting Herfshane

Stichting Herfshane is opgerich um jongere tösse de vieftiën en twintig jaor te stimulere um leedjes te schrieve, componere en zinge. 

 

Idder jaor melde zich ongeviér 10 jóngere aan en gaon ónder begeleiding van ervare artieste ein trajec in wao-in zeej middels miérdere masterclasses waegwiés waere gemak in ’t schriéve,  en vertolke van ein eige vastelaovesleedje. 

 

Dees ervare muzikante hebbe idder ein eige wiés van schrieve en musicere. Dit zörg veur ein soort van kruutsbestuuving en haolt ‘t maximale oét de creativiteit van de deilnemers. 

Op ‘t moment det d’n deilnemer tevreeje is met ‘t nummer, gaon we de studio in um ‘t leedje op te neme. 

Oétintelik wuurt ’t nummer ein paar waeke veur de vastelaovend oétgebrach op alle streamingdeenste en waere de nummers door de deilnemers geprissenteerd tiedes de artiestenaovend. Heej wuurt ouk de winnaer oétgeroope. 

De winnaer geit vanaaf det moment, wiés de vastelaovend ’t winnende leedje op zón 20 tot 30 verschillende podia ten gehuure bringe.

TOPTOCH! 

Direct na afloop van de kinderoptocht op carnavalszondag organiseert Stichting Herfshane samen met de horecaondernemers op de Parade het nieuwe evenement ‘Toptoch’.

Op het podium op de Venlose Parade presenteren de deelnemers van de Herfshane hun eigen zelfgeschreven ‘vastelaovesleedje’. Daarnaast is er voor iedereen de mogelijkheid het podium te betreden tijdens de vastelaoveskaraoke: het evenement dat jaarlijks plaatsvond in Café de Galerie verhuist hiermee dus naar buiten.

KONTAK

Haesse ein vraog, wilse De Herfshane boeke, sponsor waere of waat anders weite? Neem heej kontak met ôs op!

Tel: +31 (0) 618581928

  • facebook
  • instagram
  • twitter
bottom of page